Isprobajte besplatno Internet Explorer 9

Bez autora
Feb 14 2011

Potencijalno finalna verzija Internet Explorera 9 dostupna je na 40 jezika, a možete je besplatno preuzeti sa Microsoftovog portala.Na osnovu povratnih informacija dobijenih od korisnika beta verzije Internet Explorera 9, kompanija Microsoft je unela različite izmene u novu verziju, među kojima je najvažnije pomeranje "čakre", odnosno novog Java skript motora, unutar IE 9.

Isprobajte besplatno Internet Explorer 9Potencijalno finalna verzija Internet Explorera 9 dostupna je na 40 jezika, a možete je besplatno preuzeti sa Microsoftovog portala.

Na osnovu povratnih informacija dobijenih od korisnika beta verzije Internet Explorera 9, kompanija Microsoft je unela različite izmene u novu verziju, među kojima je najvažnije pomeranje "čakre", odnosno novog Java skript motora, unutar IE 9.

Pored toga, dodate su optimizacijske performanse za smanjenje vremenske rezolucije, tako da je ova vezija za 35 odsto brža od bete.

U saopštenju kompanije se ističe da je fokus rada bio na stvaranju interoperabilne veb platforme, kao i na unapređenju HTML5.

Beta verziju Internet Explorera 9 preuzelo je do sada 25 miliona korisnika širom sveta, a ukupni udeo IE na tržištu je 56 odsto.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik